e-Sim Browser Game

Go down

e-Sim Browser Game

Post  AvatartheBest on Fri May 10, 2013 4:19 pm

Здраво на сите сакам да споделам една онлајн игра со вас.

е-Сим играта е слична на еРепублик.

Кој се можностите во е-Сим:

1.Од кога ке го креираш профилот ти се бориш за Македонија
2.Можеш да постанеш Конгресмен
3.Претседател на Партија
4.Претседател на државата
5.Потпретседател
6.Сопственик на своја војска

Линк за Регистрација: http://secura.e-sim.org/lan.68696/

Поздрав и се најдобро...

AvatartheBest
User
User

Posts : 1
Join date : 2012-08-04

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum