Red Bull трка со трицикли!!!

Go down

Red Bull трка со трицикли!!!

Post  Igor988 on Wed Jun 16, 2010 8:31 pm

На 10.07.2010,во 12 часот во Битола на ТУМБЕ КАФЕ,ќе се одржи трка со трицикли.8-те најдобри патуваат на финалната трка која ќе се одржи во Септември во Белград.Сите заинтересирани можат да се информираат за сите детали на следниов линк https://www.facebook.com/photo_search.php?oid=129008490454207&view=all

Многу забава и дружење на "Тумбе кафе" во Битола на 10.07.2010.Red Bull организира трка со трицикли.Сите заинтересирани можат да се пријавуваат на 077 737 909.За дополнителни информации посетете го следниов линк:https://www.facebook.com/photo.php?op...29008490454207

Igor988
User
User

Posts : 1
Join date : 2010-06-16
Age : 30
Location : Skopje,Macedonia

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum